marți, 30 octombrie 2007

Teme europene,obiceiuri romanesti

Cu prilejul festivalului mult discutat, laudat sau criticat dupa caz,au poposit pe la noi prin targ personalitati politice din diferite parti ale spectrului. De la stanga l-am avut prezent pe domnul Geoana, iar de la dreapta pe trei candidati la alegerile europene de la PNL, Daniel Daianu, Stejarel Olaru si Mogor Csibi.
Prilejul a fost oferit de inceputul campaniei pentru europene. La PNL s-a discutat ceva despre asta, cam ce e cu vinurile, traditiile si integrarea lor in Europa. La PSD prezenta lui Mircea Geoana a fost suficienta pentru a proba tinuta europeana a partidului. Si unii si altii au poposit in aglomerarea umana din Piata Unirii unde s-au dat oameni obisnuiti, care mananca, beau si se veselesc ca toti muritorii.
Nu stiu cat i-a convins pe altii reprezentatia pe care au oferit-o, dar pe mine m-ar fi interesat mai mult o dezbatere a unor teme pe care chiar le au de sustinut ei acolo la Parlamentul European. Sa speram ca o sa vina si asta si o sa ne lamurim si noi cum sa votam in functie de ce idei au si nu de cum le sta mancand mici si pastrama imbracati la patru ace.

Niciun comentariu: