sâmbătă, 27 octombrie 2007

Suntem capitala europeana, nu?

Facand parte dintr-un program national, ziua de 3 noiembrie se doreste a fi ziua in care CUP va strange toate deseurile electronice ale focsanenilor. In ziua asta vom da masura interesului nostru vis-a-vis de protejarea mediului inconjurator, stiut fiind ca aceste deseuri sunt printre cele mai toxice, sau masura dezinteresului si a vesnicei nepasari balcanice care ne apasa. Daca in tarile vest europene, epoca plasticului a trecut de ceva vreme (auzeam la un post de radio francez cum se chiunuie ei sa oblige magazinele sa vanda numai pungi de hartie pentru transporul cumparaturilor), la noi ea este in plin avant. Nu-i nimic rau in folosire plasticului, dar cand vezi, de jur, imprejur, numai deseuri de plastic, iti dai seama ca mai avem de evoluat. Asadar, nu treceti indiferenti de ziua de 3 noiembrie si scapati de aparatura electronic intr-un mod civilizat, ca niste locuitori ai un capitale europene ce ne aflam. Mai multe, AICI.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sugestia mea este sa nu faceti din "blogul portal pentru mai multe bloguri din vrancea" un carnat lung de posturi.
postez aceasta recomandare la primul, pentru ca deja m-am plictisit si nu trec la urmatorul.
deci, va recomand sa va fixati o limita de 4-5 randuri/sau limita de, sa zicem, 400-500 de semne afisate si sa puneti continuari. castigati cititori in functie de inspirata cu care ati pus titlul si ati facut introducerea.
dati-i un aspect mai ingrijit.

Ciprian

Aida B spunea...

bun subtitlul.
anonimul Ciprian nu greseste chiar asa de rau, multumiri:)

Stefan Gabriel Chelaru spunea...

@Ciprian
Acest blog eu il vad ca fiind diferit de ceea ce fac in mod normal, pe al meu - nu voi scrie aceleasi articole, despre aceleasi subiecte. Cat despre aspect, da, mai trebuie lucrat si o sa ii bag eu un skin mai dragut.
@Aida
asteptam sugestii ..., daca ai.

Gabriela Obodariu spunea...

Pai, Ciprian, nu ne-ar strica un nou membru al echipei, ce zici? :)

Aida B spunea...

nu pierdeti din vedere subiectul acestui topic!
brava initiativa de pe 3 noiembrie!
s-a auzit in tot orasul??