joi, 24 ianuarie 2008

La Unire

Vivat inteligentsia romana!
Vivat Unirea!
Vivat Romania!
La multi ani, focsanenilor, sa petreceti bine:)

4 comentarii:

Constantin spunea...

De ce faci discriminare? Chiar si pozitiva!
Ai ceva cu focsanencele?

Eu le urez sa traiasca bine !

Stefan Gabriel Chelaru spunea...

Si eu la fel. Si sa citeasca din ce in ce mai mult Sandra Brown. Sau ce o mai fi la moda acum, ca eu-s in urma... Cine stie, cunoaste!

Nicu spunea...

Ei, a avut Aida grija sa le ureze pe focsanence intai. Un pic subliminal, sa nu se prinda toti... :) Pai de focsanence era vorba in prima urare! Inteligentsia e feminin, nu? Focsanenilor masculini sau "macho" cum li se mai spunea la 1859, li s-a urat doar de petrecere ca unor betivi, manelisti si goodfornothing ce sunt... Iar eu sunt foarte suparat pe chestia asta! :)

Vad ca se intarzie cu episodul "pupat piata unirii" intre unii colegi de blog. Pardon, ca nu erau colegi... tot uit asta...

Ma alatur si eu urarilor de 24 Gerar si spun: Bravos natiune! Halal sa-ti fie! Iar Europa sa-si vaza de trebile ei. Acolo in Franta aia burghezo-mosiereasca unde s-a ascuns de frica salamului cu soia... Hai ca bat campii rau... sa ma iertati!

Aida B spunea...

Nicu: nu stii cit de pline is galantarele astora de soia. in toate pozitiile si pentru toate IQ-urile!
Constantin: din pacate, pluralul, chiar daca e vorba de un barbat plus nouazeci si noua de femei (suna bine, nu?), tot forma de masculin ia. patriarhat, ce sa-i faci! noroc ca noi, genul feminin, ne mai adunam pe la biblioteca:)